Historikk

H.K.SOLBERG TRANSPORT ble startet i 1934 av Harald Kristensen Solberg som vognmann forretning. Den første bilen som tjenestegjorde i firmaet var en Willys Overland med lasteplan. 1952 var året hvor spesialiteten med flytting begynte.

Det ble da spesialbestilt et komplett påbygg på et Morris lastebilchassis. Dette ble da den første spesialvogn for flyttetransport her i Sør-Norge.

Vårt firma har lang erfaring med flyttetjenester rundt hele Europa. Vi utfører også oversjøiske tjenester og formidler verden rundt. Ukentlige flyttebiler mellom Nord-Norge og Sør-landet som betjener flyttemarkedet med full service. Pakking, lasting, stuing og utbæring.

Ansatte i vårt firma har alle lang ansienitet og derfor den erfaring og tillit som kreves av flyttefolk. Vi har også en stor avdeling for transport av stykkgods med daglig trafikkering av 10 vogntog rundt hele Europa. Disse er spesialutstyrt for all transport innen stykkgods og har løsninger for alle krevende oppdrag. Vårt materiell er av nyere dato og tilpasset de forhold som vi kommer bort i.

Vi har ved vårt anlegg lagerkapasitet for mer enn 2200 m2 flyttegods. Vi behandler all flyttegods for lagring i egne spesialcontainere. All pakking foregår i spesialkartonger samt at glassvarer pakkes i silkepapir.

2014 er et merkeår i bedriftens historie, firmaet feirer sitt 80 år i transportens tjeneste.